Cat costa un site?

Calculator pret website

Pentru a va face o idee asupara unui pret mediu de pornire pentru cat costa un site, va invitam sa completati formularul de mai jos. La final veti primi o estimare in functie de optiunile alese.

SA INCEPEM

0 $

Multumim, ve-ti primi in scurt timp un email continand estimarea ceruta. Pentru a intra in legatura cu noi folositi formularul de contact.

Ce tip de site doriti ?

Website HTML static

Un website HTML static este un site compus din mai multe paginii HTML, editarea continutului din site presupune editarea codului HTML si presupune cunostinte in domeniu.

Website de prezentare dinamic

Un website de prezentare dinamic este un website complex construit pe o platforma moderna gen Joomla sau Wordpress, iar continutul sitului poate fi editat usor cu ajutorul unui panou de administrare.

Trebuie sa selectati una din optiuni pentru a continua

PASUL URMATOR

Cate pagini va avea situl dumneavoastra ?


Trebuie sa selectati una din optiuni pentru a continua

PASUL URMATOR

Platforma doritaTrebuie sa selectati una din optiuni pentru a continua

PASUL URMATOR

COSTUL FINAL ESTIMAT


TRIMITE-MI ESTIMAREA

Este foarte dificil sa afli cat costa un site, fara a contacta mai multe firme ce furnizeaza servicii web design. Cu siguranta cel mai intalnit raspuns va fi ‘depinde de ce vrei sa faca websitul’. Cu cat mai complex proiectul tau, cu atat pretul va fi mai mare.  Costul unui site web este dat de timpul necesar dezvoltarii acestuia. Pentru a determina un pret cat mai corect trebuiesc identificate toate functionalitatile dorite, apoi fiecare etapa estimata in ore de dezvoltare. Fara a cunoaste toate detaliile pe care ti le doresti de la situl tau, este aproape imposibil de a estima un cost.

Inafara costurilor de dezvoltare a sitului, trebuie sa iei in calcul si anumite cheltuieli lunare sau anuale pentru domeniu si hosting, precum si costurile de mentenanta ale sitului. Un domeniu .ro costa aproximativ 50Euro (depinde de unde il procuri), in timp ce un domeniu .com, .net, .org costa in jur de 10-12Euro anual.

Un shared hosting (adica websitul tau va fi gazduit pe un server impreuna cu alte situri) porneste undeva de la 4-5Euro pe luna. Daca situl tau are nevoie de mai multe resurse pentru a functiona, vei avea nevoie de un server dedicat cu preturi pornind de la 25-30Euro lunar.

Daca iti propui sa administrezi singur websitul tau, sa faci singur update la versiunile noi aparute de extensii utilizate si nu intentionezi sa aduci modificari design-ului sau codului, atunci nu vei avea costuri de mentenanta. Daca nu ai cunostinte in domeniu si updatarea continutului si a extensiilor pare prea dificila pentru tine atunci trebuie sa iei in calcul si o taxa de mentenanta. Nu toate firmele web design ofera acest serviciu si preturile variaza de la caz la caz (in functie de ce modificari trebuie facute). Informativ pentru un website care necesita modificari permanente fie de continut sau modificari in cod, preturile pornesc de la 10Euro pe ora.

SUNTEM SOCIABILI, ne puteti gasiti si pe...

Google+

Follow us

Linkedin

Connect on Linkedin