Servicii web design

Code Ahead este o agentie web design cu sediul in Suceava, va ofera servicii profesioniste in domeniile: realizare site, creare magazin online, optimizare si promovare site, website redesign si social media marketing personalizate si adaptate cerintelor si bugetului fiecarui client.

Servicii web design

Creare site

A avea un website de prezentare profesional e ca si cum ai deschide usa viitorilor tai clienti si ai pofti inauntrul firmei tale.

De ce ai nevoie de un website?

 

Competitorii tai cu siguranta au deja un site. Daca esti in competitie cu alte firme pe o anumita nisa si competitorii tau au un website, cu siguranta ei au un avantaj major in fata ta. Mai ales daca prezenta online este sustinuta si de o promovare corespunzatoare in social media.

Site-ul tau va comunica non-stop cu actualii si viitorii tai clienti 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, 365 de zile pe an. Chiar daca tu nu esti la serviciu, situl tau este. Clientii tai vor putea afla informatii despre firma ta, produsele sau serviciile tale. A avea un website in ziua de azi echivaleaza cu impartirea cartii tale de vizita la mii de persoane.

Iti extinzi acoperirea. Poate o parte din clientii comunitatii tale te cunosc deja sau pot ajunge sa te cunoasca. Insa ce se intampla cu posibilii clienti mai indepartati care nu au cum sa afle de tine ? In ziua de azi daca nu esti prezent in mediul online nu existi.

Creste eficienta publicitatii. Printurile (gen flyere sau mapele de prezentare) sunt statice in timp ce websitul este o platforma dinamica. Odata ce aveti un website functional veti putea include pe materialele publicitare adresa sitului tau unde vei putea include imagini, text, tabele si formulare.

Culege feedback. Folosind formularele de pe situl tau, precum si emailul sau retelele sociale (Facebok sau Twitter), vei putea afla direct de la clientii tai ce isi doresc de la tine, sau ce le place sau nu le place la afacerea ta.

Comunicare eficienta. Indiferent ca situl tau este dedicat viitorilor sau actualilor clienti, mass mediei sau angajatilor, comunicarea web si prin email este in primul rand eficienta precum si rentabila. Astfel vei economisi timp pretios precum si bani.

Te scoate din anonimat. Un website de prezentare bine organizat si optimizat va spori vizibilitatea ta in motoarele de cautare ca Google sau Bing, pe care oamenii le folosesc pentru a gasi ceea ce cauta.


Doresti sa-ti cresti afacerea in mediul online? Contacteaza-ne. Noi te putem ajuta sa reusesti.

 

 

 

 

 

 

Optimizare seo

Optimizare SEO (Search Engine Optimisation) reprezinta procesul de a afecta vizibilitatea (pozitia) unui site sau a unei pagini internet, in lista rezultatelor organice („neplatite” sau naturale) returnate pentru o anumita cautare.

Motoarele de cautare gen Google sau Bing au doua functii principale:

  1. scaneaza internetul dupa pagini noi aparute si indexeaza continutul acestora
  2. in functie de cautarile utilizatorilor raspunde cu o lista de web-siteuri ordonate dupa relevanta.

Motoarelor de cautare le place sa gaseasca anumite lucruri pe situl tau (Onsite SEO) precum si sa afle despre situl tau de la alte situri (Offsite SEO). Motoarele de cautare folosesc apoi formule pentru a analiza cantitati uriase de date cu privire la toate paginile web pe care le-au gasit, pentru a putea determina care dintre paginile web indexate trebuie sa le prezinte, atunci cand cineva cauta o expresie cheie, si in ce ordine ar trebui sa le prezinte. De exemplu Google foloseste peste 200 de parametrii in formula de calcul a ordinii in care va afisa rezultatele pentru o anumita cautare. Doar o mica parte din acesti parametrii sunt cunoscuti, din aceasta cauza este crucial ca situl tau sa contina elementele pe care motoarele de cautare pun accent.

S-a estimat ca peste 80% dintre utilizatori nu navigheaza mai departe de prima pagina atunci cand cauta ceva. De exemplu daca situl tau se afla pe pagina a doua din rezultatele afisate doar 20% vor ajunge sa il vada in lista si din acestia cati oare vor da click pe situl tau si nu pe altul?

Porcesul de optimizare SEO incepe cu identificarea expresiilor sau cuvintelor cheie pe care utilizatorii le folosesc frecvent atunci cand cauta un site ca al tau. Apoi fiecare expresie cheie este analizata determinandu-se volumul de cautari pentru cuvintelele respective precum si dificultatea optimizarii continutului pentru acesta.

Dupa ce s-au ales expresiile cele mai favorabile se trece la optimizarea sitului atat tehnica cat si contextuala in urma unei analize. Acest proces poarta numele de optimizarea pe pagina (sau onpage SEO).

Dupa finalizarea primei etape urmeaza promovarea sitului prin metode specifice cunoscut si sub numele de Offpage SEO.

Optimizarea SEO este un proces de durata, in functie de dificultatea cuvintelor alese dureaza de obicei de la cateva saptamani pana la luni intregi, insa pe termen lung este cel mai eficient proces de publicitate.

Vrei sa ajungi pe prima pagina? Sau chiar in prima pozitie? Vrei sa stii cat costa optimizarea pentru situl tau? Contacteaza-ne pentru o estimare gratuita.

 

Creare magazin online

Campanii E-mailing

Promovare online

Optimizare site

SUNTEM SOCIABILI, ne puteti gasiti si pe...

Google+

Follow us

Linkedin

Connect on Linkedin